شبکه سلطنتی بی بی سی فارسی اخیراً در برنامه «نوبت شما»ی خود حس میهن دوستی ایرانیان را هدف قرار داد و با این سوال که «به نظر شما آیا در عصر جهانی شدن، می شود هم جهان وطنی بود هم میهن پرست؟» سعی کرد وطن دوستی ایرانیان را تخطئه کرده و زیر سوال ببرد. به همین سبب این شبکه پاسخ هایی را که مدنظرش بود برجسته کرده و حس میهن دوستی ایرانیان را در جهان امروز، نوعی عقب ماندگی، عوام زندگی و نژادپرستی قلمداد کرد! مجری بی بی سی در بخشی از این برنامه گفت: «دیدن چنین احساساتی در دنیای امروز که با گسترش ارتباطات به یک دهکده جهانی تشبیه می شود، تأمل برانگیز است.» و در وب سایت خود تصریح کرد: «در دنیای امروز لزوماً یک فرد متعلق به کشوری که در آن به دنیا آمده است، نیست، در صورت مهاجرت می توان به کشور جدید میزبان هم احساس تعلق کرد و یا کلاً می توان خود را شهروند جهانی محسوب کرد.»(!)
این برنامه شیطنت آمیز بی بی سی فارسی در زیر سوال بردن حس وطن دوستی ایرانیان را می توان در راستای سیاست های کلان و راهبردی گردانندگان این دستگاه استعماری دانست که در ادامه فتنه گری ها و برای ایجاد گسست در اتحاد و وحدت ملی ایرانیان انجام می گیرد، چراکه دولتمردان انگلیسی یکی از دلایل اصلی اجرا نشدن نقشه ها و طرح های ضدایرانی خود در جمهوری اسلامی را روحیه میهن دوستی و انسجام و اتحاد ایرانیان دانسته و بر این باورند که تا این حس میهن دوستی در ایرانیان قوی باشد، نمی توان در جامعه ایرانی نفوذ کرد.
سال گذشته، یکی از نشریات آمریکایی از نظرسنجی تلفنی این نشریه از مردم شمال تهران درباره بحث هسته ای ایران خبر داد و با تعجب از نتایج آن، از اینکه حتی مردم مرفه شمال تهران نیز انرژی هسته ای و حتی داشتن بمب اتمی(!) را خواسته بحق ایرانیان می دانند، خشمگین شده بود. واقعیت این است که دولتمردان غربی، به ویژه انگلیسی ها که ید طولایی در اختلاف افکنی و تفرقه اندازی دارند به خوبی فهمیده اند که اگرچه بسیاری از ایرانیان به دلیل اعتقادات دینی مدافع نظام و انقلاب و کشورشان می باشند، اما عده ای نیز هستند که به دلیل حس میهن دوستی و وطن دوستی شان حاضر به خیانت به کشورشان نبوده و طرح ها و برنامه های دشمنان ایران را نمی پسندند و با آن مخالفت می کنند. از این رو، به این نتیجه رسیده اند که بایستی این حس پاک و زلال را که اتفاقاً جزو اعتقادات دینی ایرانیان نیز است و اسلام نیز آن را جزو ایمان می داند، نابود سازند، یعنی سعی دارند تا با برنامه های ساختگی و القای برخی حرف ها از قول برخی بینندگان نامعلوم خود(!) وطن دوستی را در شرایط امروز جهانی، کاری عوام زده و نژادپرستی جا بزنند و به زعم خود، با این کار، بهتر بتوانند طرح ها و برنامه های ضدایرانی خود را در کشور اجرا نمایند.
واقعیت این است که دشمنان نظام از اتحاد و انسجام و حس میهن پرستی ایرانیان علیرغم برخی اختلافات به ظاهر، مذهبی، قومی و نژادی به شدت خشمگین هستند و آن را مهم ترین مانع برای رسیدن به مقاصد شوم شان در ایران می دانند. در آخر بایستی از گردانندگان رسانه سلطنتی ملکه پرسید اگر وطن دوستی، حسی عقب مانده است و در دهکده جهانی امروز، باید دید «وطن جهانی» داشت، نه میهن پرستی(!) پس چرا خود دولتمردان این کشور به زور سرنیزه و فشار و سرکوب، مردم اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی را به کشورشان چسبانده اند و حاضر به جدایی و استقلال آنان از پادشاهی بریتانیا نمی شوند؟! وتقاضای جدایی طلبی آنان را خلاف حس میهن دوستی و این کشور می دانند. اگر در ادعاهای شان راست می گویند، بگذارند مردم این بخش ها نیز مستقل و جدای از انگلیسی ها و به صورت وطن جهانی زندگی کنند!
نظر بدهید |