از این فیلتر شکن ها که وارد دنیای انسان ها شده اند می توان به تعصب غیر صحیح، تقلید کور کورانه، پیروی کردن از اکثریت، مد گرایی، پیروی کردن از عادات زشت اجتماعی و غیره اشاره نمود .
وقتی انسان مرتکب گناه می شود به مرور و تکرار گناه ها خودش را از خدا دورتر می کند و کم کم گناهان فیلترهایی می شوند که مانع ارتباط انسان با خدای خودش می گردند در این نوشته قصد داریم فیلتر شکن هایی رو معرفی کنیم که با استفاده از انها هیچ فیلتری نمی تواند مانع شما شود.
1- نماز: بهترین فیلتر شکن دنیا که خود خدا هم زیر این فیلتر شکن را امضا و مهر کرده خصوصیت مهم این فیلتر شکن این است که مانع می شود انسان با گناه کردن فیلترهایی رو بین خودش و خداش ایجاد کند ... اگه باور ندارید این آیه رو بخوانید " ان الصلاه تنهی عن فحشا و المنکر عنکبوت/44
2- قرآن : لنگه نداره همه کسانی که متخصص هستند از این فیلتر شکن بی بدیل استفاده می کنند و جلوی کلام خدای تبارک و تعالی زانو می زنند برای استفاده از این فیلتر شکن آن را بخوانید و بفهمید و به آن عمل کنید.
نظر |
*******************************************
برای دیدن اندازه اصلی، روی عکس کلیک کنید
*******************************************
آن قدر اشک فشانیم و بگوئیم حسینــ*** تا به ما تذکره ی کربــبلا هدیــــــه کند...
*******************************************
بسم رب الحسین
***************************************
برای دیدن اندازه اصلی، روی عکس کلیک کنید!
***************************************
بسم رب الحسین
مسلم در کوفه
مردم کوفه، خاطره حکومت چهارساله علوى را به یاد داشتند و در این شهر، شخصیت هاى برجسته و چهره هاى درخشانى از مسلمانان متعهد و یاران اهلبیت بودند. از این رو نامه ها و طومارهاى مفصلى با امضاى چهره هاى معروف شیعه در کوفه و بصره به امام حسین(ع) نوشتند، که تعداد این نامه ها به هزاران مى رسید. کوفیان،گروهى را هم به نمایندگى از طرف خود به سرکردگى «ابوعبدالله جدلى» به نزد آن حضرت فرستادند و نامه هایى همراه آنان ارسال کردند.
حضرت حسینبن على(ع) مناسب ترین فرد براى این ماموریت محرمانه را «مسلمبن عقیل» دید، که هم آگاهى سیاسى و درایت کافى داشت و هم تقوا و دیانت و هم خویشاوند نزدیک امام بود. به نمایندگانى که از کوفه آمده بودند، فرمود:من، برادر و پسر عمویم (مسلم) را با شما به کوفه مى فرستم، اگر مردم با او بیعت کردند;من نیز خواهم آمد.
مسلم به همراه نامه امام به کوفه آمده بود.در گوشهاى کوفیان پیچید که مسلم، افسر جانباز و پیشاهنگ این نهضت پیام انقلاب عدل را با خویش آورده است. و مشتاقان،بسان موج خشم آلود اما طالب و مشتاق به سوى خانه مسلم، روان گشتند
با وجود این همه بیعتگران جان بر کف و انقلابی هاى آماده براى هرگونه فداکارى در راه حمایت حسین(ع) و بر انداختن حکومت یزید، مسلم بن عقیل، طى نام هاى اوضاع را به امام گزارش داد و با بیان شرایط و زمینه مساعد براى نهضت از امام خواست که به سوى کوفه بشتابد.
مسلم بن عقیل، در خانه «مختار» بود که صحنه حوادث به صورتى که یاد شد، پیش آمد. از آن جا که ابن زیاد، براى سرکوبى انقلابی ها به دنبال رهبر این نهضت; یعنى مسلم مى گشت، مسلم مى بایست جاى امن تر و مطمئن ترى انتخاب کند. این بود که مقر و مخفیگاه خود را تغییر داد و به خانه «هانى» رفت.
یکى از وقایع مربوط به دوران مخفى بودن مسلم در خانه هانى نقشه ترور «ابن زیاد» است که انجام نشد.معقل که از سرسپردگان حکومت بود، با دریافت سه هزار درهم، ماموریت یافت که به عنوان یک هوادار مسلم و طرفدار نهضت با طرفداران مسلم تماس بگیرد و به عنوان یک انقلابى،که مى خواهد این پول ها را براى صرف در راه انقلاب و تهیه سلاح و امکانات مبارزه به مسلم تحویل دهد، کمکم به پیش مسلم راه یافته و از خانه او و تشکیلات و افراد مؤثر، گزارش تهیه کرده و به ابن زیاد خبر دهد. به تدریج و با سیاست خاصی با مسلم دیدار کرد و گزارشات آن را به ابن زیاد می رساند.
والى کوفه به فکر دستگیرى هانى افتاد تا از این طریق به مسلم هم دسترسى پیدا کند، زیرا مى دانست تا وقتى که هانى، در محل خود مستقر باشد، بازداشت مسلم بن عقیل عملى نیست و نیروهاى زیادى که در اختیار و در فرمان هانى هستند،مقاومت و دفاع خواهند کرد. پس باید با نقشهاى پاى هانى را به «دارالاماره» بکشد و او را در همان جا زندانى کند تا بین او و مسلم جدایى بیفتد. وقتی هانی با معقل در دربار ابن زیاد روبرو شد و فهمید که وی جاسوس عبید الله بوده است. عبید الله هانی را به زندان انداخت.
مسلم، در این اوضاع وخیم همراه نیروهاى تحت فرمان خود با قلبى سرشار از ایمان به خدا و حقانیت راه و جهاد خویش دلاورانه مى جنگید. مسلم،آن روز، کربلایى در درون کوفه به وجود آورد! تعدادى از یارانش به شهادت رسیدند و خود نیز پس از آن همه درگیرى و جنگ،مجروح شده بود. 31 آن روز به پایان رسید. سختى مبارزه، عده اى را به خانه هاى خود کشاند. تهدیدهاى حکومت، عده اى دیگر را از میدان جهاد و تعهدات «بیعت» به خانه و زندگى آسوده کشاند. تبلیغات گسترده هم در روحیه عده اى دیگر تزلزل و ضعف پدید آورد. در نتیجه، شب هنگام، مسلم بن عقیل در مسجد، نماز مغرب را فقط با حضور سى نفر اقامه کرد. پس از نماز،آن عده کمتر شده بودند (ده نفر) از مسجد که بیرون آمد،حتى یک نفر هم همراهش نبود که او را به جایى راهنمایى کند.
برای اولین روز ماه محرم اعمالی وارد شده است که یکی از آنها بهجا آوردن نمازی است که دارای 100 رکعت است و در هر رکعت حمد و توحید باید خوانده شود.
همچنین در کتب مختلف قرائت نماز دیگری نیز وارد شده است که شامل دو رکعت بوده و در رکعت اول آن سورههای حمد و انعام و در رکعت دوم حمد و یس خوانده میشود، سومین نماز نیز شامل دو رکعت بوده که در هر رکعت سوره حمد و 11 مرتبه سوره توحید قرائت میشود.
روایتی از پیامبر(ص) وارد شده است که میفرمایند: هر کس در این شب این دو رکعت نماز را بجا آورد و صبحش را که اوّل سال است روزه بدارد مانند کسی است که تمام سال را مُداومت به خیر کرده است.
برای هلال این ماه نیز دعاء مفصلی ذکر شده و برای شب اول توصیه به احیا و شبزندهداری شده است.
اول محرم ابتدای سال قمری است و در آن دو عمل وارد شده که یکی روزهداری است و دیگری روایت ریان ابن شبیب از حضرت امام رضا(ع) روایت است که هر کس در این روز روزه بدارد و خدا را بخواند خداوند دعای او را مستجاب کند چنانکه دعای زکریّا را مستجاب کرد.
همچنین از حضرت امام رضا(ع) نقل شده است که حضرت رسول(ص) اول محرم دو رکعت نماز میگذاشت و چون فارغ میشد دستها را بلند میکرد و این دعا را سه دفعه میخواند اللّهُمَّ اَنْتَ الاِْلهُ دیمُ وَهذِهِ سَنَةٌ جَدیدَةُ فَاَسْئَلُکَ فیهَاالْعِصْمَةَ مِنَالشَّیْطانِ وَالْقُوَّةَ عَلی هذِهِ النَّفْسِ.
پس از هجرت امام علی (ع) از مدینه به کوفه و شهادت آن امام، کوفیان با امام حسن مجتبی (ع) بیعت کردند و برادرشان، امام حسین (ع) به همراه ایشان در کوفه اقامت گزیدند. پس از مرگ معاویه، یزید به سرعت اعلان خلافت کرد و آن آغازی بود بر خلافت به ناحق یزید. حرکت امام حسین (ع) از مدینه تا کربلا در چند مکان شایان بررسی است:
1- در مدینه
یزید در تلاش بر آمد که در مدینه از امام حسین (ع) بیعت بگیرد اما امام به بیعت با یزید تن نداد. در جزیرة العرب این سخن پیچید که از بزرگان، تنها سه نفر با یزید بیعت نکردند: عبدالله بن عمر ، عبدالله بن زبیر و امام حسین (ع) . عبد الله بن عمر و عبد الله بن زبیر خطری برای حکومت یزید به حساب نمی آمدند چرا که افرادی گوشه نشین و همچنین اهل مال اندوزی بودند و راه خریداری آن ها برای یزید باز بود. تنها کسی که خطری برای خلافت او به حساب می آمد امام حسین علیه السلام بود چرا که پیامبر او را از خود دانسته بود: ( حُسَینُ مِنّی وَ انَا مِن حُسَین) و از طرفی امام، مصداق آیه «وَزَادَهُ بَسْطَةً فِی الْعِلْمِ وَالْجِسْمِ» بود. یعنی قدرت علمی و جسمانی او زبانزد بود. بنابراین تدبیر مبارزه یا بیعت با او چندان آسان نبود.
2- حرکت از مدینه به سوی مکه
درشب یکشنبه بیست و هشت ماه رجب همگان با خبر شدند که امام از مدینه به سوی بیت الله الحرام هجرت فرموده اند. ایشان با وجود اصرار همراهان و برخی از یارانشان به طی کردن مسیر از راه فرعی، راه اصلی حرکت از مدینه به مکه معظمه را انتخاب کردند. از آن جا که امام با یزید بیعت نکرده بود و بسیاری از مردم از علت آن بی خبر بودند، آن حضرت از مدینه به مکه آمدند تا در ازدحام حج، مردم را از سرّ عدم بیعت خود با یزید آگاه سازد و در حرم امن الهی امنیت جانی داشته باشد. امام به محض آنکه چشمان مبارکش به خانه های اطراف مکه افتاد این آیه را تلاوت فرمود: «وَلَمَّا تَوَجَّهَ تِلْقَاء مَدْیَنَ قَالَ عَسَى رَبِّی أَن یَهْدِیَنِی سَوَاء السَّبِیلِ» و هنگامی که خود را در مدخل شهر مدین یافت، فرمود: امید دارم که پروردگارم مرا هدایت فرماید». این آیه شریفه درباره حالت ورود حضرت موسی به مدین بعد از فرار از مصر بود.
3- در مکه
به محض ورود امام و اهل بیتش به مکه، مردم نیز روانه حج عمره شده و از حضور امام در مسجد الحرام با خبر شدند. پس از گذشت ماه ها از حضور امام در مکه و تلاش برای بیداری مسلمانان، یزید قصد جان امام را کرده بود و به جز بیعت یا قتل او رضایت نمی داد. امام حسین (ع) برای جلوگیری از هتک حرمت خانه خدا، مسجد الحرام را ترک کرد. در آن هنگام، والی مدینه نامه ای با مضمون ترس از حضور امام حسین(ع) به یزید نوشت و در جواب آن دستور قتل امام را گرفت. در ماه رمضان به بصره و کوفه نیز خبر رسید که امام از بیعت با یزید سر باز زده است.از این رو نامه ها و درخواست های بسیار به سوی امام روانه شد که حضرت را به کوفه دعوت کنند. مسلم بن عقیل در نیمه ماه مبارک رمضان به عنوان نماینده امام به سوی کوفه حرکت کرد و در نیمه شوال به مقصد رسید. اواخر ماه ذی القعده نامه ای به امام فرستاد و در آن از بیعت دوازده هزار نفر با امام حسین (ع) یاد کرد.
4- حرکت از مکه به عراق
هنگامی که امام نامه مسلم را دریافت کرد، در جمع یارانش در شب هشتم ذی حجه خطبه ای خواند و به سوی عراق رهسپار شد.
-----------------------
[1] - بحار الانوار، ج 45 ، ص 314
[2] - بقره آیه 247
[3] - تاریخ الامم و الملوک،ج5،ص341
[4] - قصص آیه
نویسنده: مهراب کیانی عضو کانون بصیرت بسیج دانشجویی استان بوشهر
دانشگاه کارشناسی ارشد مطالعات سیاسی ایران
تعالی و پیشرفت ایران عزیز از آرزوهای دیرینه ملت انقلابی ایران اسلامی است که از روزهای آغازین انقلاب در اندیشه آن بوده اند، ایران اسلامی در روزهای آغازین بعد از انقلاب با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کرد اما با وجود تمام این مشکلات هیچ گاه فکر پیشرفت و خدمت رسانی از اندیشه جوانان پرتلاش این جامعه خارج نشد.
همین تفکر بود که جوانان انقلابی را به سوی تشکیل جهاد سازندگی کشاند و این نهاد انقلابی در مدتی کوتاه منشا خیر برکت های فراوانی شد و در عرصه دفاع مقدس نیز جهادگران آنچنان با شور و حرارت حاظر شدند که در لحظه به لحظه سالهای دفاع مقدس شاهد نقش آفرینی این دلاوران بسیجی بودیم.
اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در پی رسوب اندیشه های لیبرال منشانه و نگاه منفی به تفکر انقلابی در اقدامی نا بخردانه جهاد سازندگی با وزارت کشاورزی ادغام شد و آثار و برکات جهاد کم رنگ شد.
اما حساس نیاز به روحیه جهادی در عرصه سازندگی و آبادانی باعث شد امام خامنه ای(ع) دستور تشکیل بسیج سازندگی را صادر نمایند و بسیج سازندگی توانسته در مدتی کوتاه منشا خیر و برکات فراوانی در مناطق محروم شود.
حضور جوانان بسیجی در مناطق محروم بار دیگر توانست طعم خوش خدمت انقلابی را به مردم محروم مناطق کمتر مورد توجه واقع شده بچشاند آری بسیج توانست همچون همیشه که در عرصه خدمت به محرومان پیش گام بود بار دیگر با دست خالی کاری بزرگی را رقم زند بسیج این شجره طیبه توانسته هر روز توانی از توانایی های خود را در عرصه های مختلف بروز و ظهور دهد.
امروز ما شاهد هستیم که این نهاد بی بدیل انقلابی چنان عطر انقلاب را در فضای جامعه پراکنده کرده است که در گوشه گوشه سرزمین انقلابی ایران اسلامی شاهد استشمام این عطر خوش هستیم.
بسیج سازندگی با افتتاح 2800 طرح سازندگی توانست نمونه خدمت صادقانه و بی منت را به مردم ثابت کند. من خود به چشم خویش جوانان تحصیل کرده ای را دیدم که بدون هیچ چشم داشتی در گرمای بالای 40 درجه بوشهر در حال ساخت مسجد، مدرسه، خانه عالم و ساخت مسکن برای محرومان بودند.
اینان ثابت کردند که می توان در عرصه خدمت بدون چشم داشت و مزد و منت کاری کرد که عطر خدمت در نقاط مختلف قابل لمس باشد کاری که خیلی از مسئولان با ید بیضا حتی نتوانستند نصف آن را تحقق بخشند.
امروز بسیج نماد خدمت رسانی بی مزد منت در عرصه سازندگی است بلی می شود در هر نقطه از این مملکت مردم آن با تکیه به اندیشه های ناب اسلامی خود دست بالا زده و بخشی از نیازهای جامعه خود را برطرف کنند امروز برای تعالی و پیشرفت کشور نباید منتظر هیچ کس ماند همه باید دست در دست هم دهیم به مهر**** میهن خویش را کنیم آباد
این نهاد انقلابی ثابت کرد که چون همیشه پیش گام و پیشرو در خدمت بی منت است امروز بسیج چون همیشه نماد خدمت رسانی به محرومان شده است ، دیگر وقت ایستادن و نا امیدی نیست زمانی است که ثابت کنیم با دست خالی می توان کارهای بزرگی را رقم زد یعنی با یک گل نیز بهار می شود./اختصاصی
مداحی زیبا ماه محرم با نوای کربلایی علی علیپور
دریافت فایل ها
سلامتی آقا امام زمان(عج)وامام خامنه ای صلوات